pondělí 22. října 2018

Co nás čeká?

Ve středu 24.10. si společně připomeneme 100 let od vzniku Československého státu. Žáci 1. - 3. třídy zazpívají oblíbenou píseň T.G. Masaryka  a vytvoříme z těl naši státní vlajku. Děti budou potřebovat v tento den bílé tričko.



31.10. Dlabání dýní - třídní akce dětí společně s rodiči od 16 do 18 hodin.  Vytvoříme si "Halloweenskou dýni". Nezapomeňte si přinést dýni a materiál na dozdobení, popřípadě nějaké nástroje na dlabání. Vaše dýně  bude zařazena do soutěže a 2.11. bude vyhodnocení soutěže 1. - 3. třídy  O nej.... dýni. Nebude chybět překvapení.
Zajistím kávu a čaj. Těším se na Vás.


Pátek 2.11.  bude v duchu Halloween. První dvě hodiny se podíváme na vystoupení žáků druhého stupně a pak budeme pokračovat ve třídě projektovým vyučováním na téma Halloween.  Proběhne i vyhlášení vítězů v soutěži O nej.... dýni, aby si je děti mohly  odnést domů. V tento den je dovoleno se proměnit ve strašidla, kostry, čarodějnice a jiné  bytosti.

22.11.  v 16 hodin se konají třídní schůzky proběhne společný úvod, během kterého bude časový prostor pro vyplnění ankety odkaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat